Reiki kezelés

reiki symbolA Reiki egy összetett japán szó, jelentése:

Rei - egyetemes
Ki - életerő energia

EGYETEMES ÉLETERŐ ENERGIA

A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az Élet energiája.

A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül.

Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabbrendű énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. A változás erőfeszítés nélküli folyamattá válik, ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni.

usui small1Dr. Mikao Usui japán teológia professzor a XIX. sz. végén életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki Usui Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszereként ismerjük.

A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás, amely csak a XX. században vált elérhetővé az átlagemberek számára. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlődésének elősegítése.

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül mûködik hívőknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája.

 A Reikit a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. A reiki az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából.Ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére. A reiki minden egyes emberre egyéni hatást fejt ki, mindig a kezelt személy szükségletei határozzák meg. 

Mit nyújt a Reiki kezelés?

A Reiki kezelés sokak számára különös, misztikusnak tűnő dolog, mivel nem ismerik pontosan a működését, hatásmechanizmusát. Az alábbiakban szeretnénk röviden ismertetni a Reiki kezelés lényegét, legfőbb hatásait:

  • a Reiki életenergiát visz be a szervezetbe, feltölt, vitalitást ad ugyanakkor megnyugtat
  • aktivizálja és segíti a méregtelenítést, a felgyülemlett salakanyagok kiürülését,
  • beindítja a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát,
  • átfogóan regenerálja az egyes energiapályákat, harmonizálja azok működését
  • mivel minden kezelés csakratisztítással és aurahamronizálással kezdődik, csakráink is tisztulnak és az energia ezt követően könnyebben áramlik a megfelelő szervekhez

A kezelés mozgásba hozza a szervezet energiáit, általában rövid idő alatt helyreállítja a terhelhetőséget, valamint biztosítja, hogy a test harmonikusan tudja hasznosítani a kiváltott öngyógyító reakciókat. A Reiki kezelés, energetizálás kiváló hatásfokozó támogató eljárás valamennyi természetes gyógymódhoz.

A Reiki kezelés ruhában kezelőágyon történik.

Fontos tisztáznunk: a Reiki nem vallás. Világnézetre való tekintet nélkül működik. Feltétele azonban, hogy aki az energiát kéri, az nyitott legyen a befogadásra.


reiki kezelésreiki kezelésreiki kezelésreiki kezelésreiki kezelésreiki kezelés

Reiki kezelés áraink


Nyomtatás   E-mail

Masszázs ajándék ötletek egész évre

Masszázs ajándékutalvány születésnapra

Masszázs ajándékutalvány Születésnapra

Masszázs ajándékutalvány karácsonyra

Masszázs ajándékutalvány Karácsonyra

Masszázs ajándékutalvány házassági évfordulóra

Masszázs ajándékutalvány Házassági évfordulóra

Masszázs ajándékutalvány Valentin napra
Masszázs ajándékutalvány Valentin napra

Image
— Cím
1172 Budapest
Delelő u. 6.,
— Kapcsolat
+36 70 511 11 90