Gua Sha masszázs

A Gua Sha dekoltázs-nyak-arc masszázs egy ősi kínai technika, amely a meridián rendszer illetve a nyirokkeringési rendszer stimulálásán alapszik. A keleti botoxnak becézett speciális és szisztematikus mozdulatokra épülő eljárás során a meridiánokban fokozódik az energiaáramlás, a blokkok oldódnak, a pangás így megszűnik. Aktiváljuk a vér és nyirokkeringést egyaránt. Segít eltüntetni a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti és halványítja a szem alatti sötét foltokat és ödémát. A toka ellen hatásos fegyver. Mindent egybevetve fiatalabb bőr, feszesebb arc-nyak-dekoltázs a jutalom.

Jade és rózsakvarc gua sha masszázs kő hatásai:

jade gua sha masszázsJade:

ezt az ásványt Távol-Keleten szerencsehozó amulettként hordják. A tisztaság, nyugalom, szerencse jelképe. Lelket nyugtat, egyensúlyt teremt, energiát áramoltat. Méregtelenítő, sejtregeneráló, sebgyógyító hatása kiemelkedő. 

jade gua sha masszázs

Rózsakvarc:

a 12 mesterkristály egyike. Az egyik legjobb szívgyógyító! Testi és lelki szinten egyaránt. Önismeret, önbizalom, önértékelés szinterén nagy segítséget nyújt. Nyugtató, stresszoldó hatású, fejfájást, szorongást csökkent. Türelemre biztat. Méregtelenítés fizikai szinten, serkenti a vér és nyirokkeringést, támogatja a szívet, stabilizálja a vérkeringést. 

A kezelés során az Ön pillanatnyi igényei választják ki a használt ásványt.

gua sha masszázs (Masszázsoázis)gua sha masszázs (Masszázsoázis)


Nyomtatás   E-mail

Masszázs ajándék ötletek egész évre

Masszázs ajándékutalvány születésnapra

Masszázs ajándékutalvány Születésnapra

Masszázs ajándékutalvány karácsonyra

Masszázs ajándékutalvány Karácsonyra

Masszázs ajándékutalvány házassági évfordulóra

Masszázs ajándékutalvány Házassági évfordulóra

Masszázs ajándékutalvány Valentin napra
Masszázs ajándékutalvány Valentin napra

Image
— Cím
1172 Budapest
Delelő u. 6.,
— Kapcsolat
+36 70 511 11 90