Reiki kezelés

reiki symbolA REIKI

A Reiki egy összetett japán szó, jelentése:

Rei - egyetemes

Ki - életerõ energia

EGYETEMES ÉLETERÕ ENERGIA

A Reiki õsi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élõlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerõvel születünk, mivel ez maga az Élet energiája.

A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy õsi tibeti jelrendszeren keresztül.

Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabbrendû énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. A változás erõfeszítés nélküli folyamattá válik, ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni.

usui small1Dr. Mikao Usui japán teológia professzor a XIX. sz. végén életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki Usui Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszereként ismerjük.

A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás, amely csak a XX. században vált elérhetõvé az átlagemberek számára. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlõdésének elõsegítése.

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül mûködik hívõknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája.

 A Reikit a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. A reiki az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából.Ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére. A reiki minden egyes emberre egyéni hatást fejt ki, mindig a kezelt személy szükségletei határozzák meg. 

Mit nyújt a Reiki kezelés?

A Reiki kezelés sokak számára különös, misztikusnak tűnő dolog, mivel nem ismerik pontosan a működését, hatásmechanizmusát. Az alábbiakban szeretnénk röviden ismertetni a Reiki kezelés lényegét, legfőbb hatásait:

  • a Reiki életenergiát visz be a szervezetbe, feltölt, vitalitást ad ugyanakkor megnyugtat

  • aktivizálja és segíti a méregtelenítést, a felgyülemlett salakanyagok kiürülését,

  • beindítja a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát,

  • átfogóan regenerálja az egyes energiapályákat, harmonizálja azok működését

  • mivel minden kezelés csakratisztítással és aurahamronizálással kezdődik, csakráink is tisztulnak és az energia ezt követően könnyebben áramlik a megfelelő szervekhez

A kezelés mozgásba hozza a szervezet energiáit, általában rövid idő alatt helyreállítja a terhelhetőséget, valamint biztosítja, hogy a test harmonikusan tudja hasznosítani a kiváltott öngyógyító reakciókat. A Reiki kezelés, energetizálás kiváló hatásfokozó támogató eljárás valamennyi természetes gyógymódhoz.

A Reiki kezelés ruhában kezelőágyon történik.

Fontos tisztáznunk: a Reiki nem vallás. Világnézetre való tekintet nélkül működik. Feltétele azonban, hogy aki az energiát kéri, az nyitott legyen a befogadásra.

 

reiki 05 reiki 07 reiki 09
  Klikk a nagyobb képekért

További képek a reiki kezelésről a fotógalériában »»