Tapasztalatok 1.

on .

 " Karácsonyra masszázs bérletet kaptam ajándékba a feleségemtől, így 2013. februárban jártam először a kis házban. Nagyon szeretem, ha masszíroznak, minden alkalommal úgy éreztem, hogy szinte tetőtől talpig felfrissültem. Masszázs közben sok mindenről lehet beszélgetni, így került szóba, hogy a gerincemmel gondjaim vannak, gyakran zsibbad a lábszáram, lábfejem és komoly fájdalmaim vannak.

Korábban egy MRI vizsgálat kimutatta, hogy kisebb fokú gerincsérvem van. Emese ajánlotta, hogy vannak olyan speciális tornagyakorlatok, melyek nyújtják a gerincoszlopot, így csökkenthető a fájdalom és a zsibbadás. Március közepétől hetente kétszer járok tornaórára, azóta sokkal könnyebben mozgok, a járásom kiegyensúlyozottabb lett.

Eleinte a gyakorlatok nagyon igénybe vettek, néha szenvedtem, de megérte. Emese aktív közreműködésével kell a különböző feladatokat elvégeznem, melyek után minden alkalommal talpmasszázst is kapok. Ez nagyon finom, jól esik. Mindenkinek tudom ajánlani, akinek hasonló problémái vannak, próbálkozzon ezekkel a tornagyakorlatokkal. Teljesen másképp élem az életemet, mint korábban."

V. Gy.